Mam nadzieję, że teraz każdy się zaloguje.
Długo walczyłem z bazą bo poprzednia była na folder root a tu jest w podfolderze i jeszcze wskazywała na inny serwer.
Chociaż loginy oraz hasła powinny wrócić to teraz można nawet przywrócić sobie hasło funkcją "Zapomniałem hasła" To sprawdziłem.
Mogło zniknąć kilka postów - przepraszam ale więcej już chyba grzebać tu nie będę.
Zauważyłem, że Firefox potrafi się upierać i czasem warto go wyczyścić ->Settings->Privacy & Security ->Clear data
...albo spróbować użyć innej przeglądarki.
Logowanie poprawiono ;)
- niveasoft
- Kontakt:
- Jacek
Re: Logowanie poprawiono ;)
Uff... udało się .
pozdrawiam Jacek.
pozdrawiam Jacek.
- niveasoft
- Kontakt:
W naszym fachu nima strachu
Tak się musiałem wgryźć w te bazy danych, że taraz bym mógł dawać lekcje.
Mam plan poprawić w tych kolorowanych kodach tę funkcję "Zaznacz wszystko" i Kopiuj wszytko", ale chwile musi poczekać bo mam inne zadania priorytetowe.
Tak się musiałem wgryźć w te bazy danych, że taraz bym mógł dawać lekcje.
Mam plan poprawić w tych kolorowanych kodach tę funkcję "Zaznacz wszystko" i Kopiuj wszytko", ale chwile musi poczekać bo mam inne zadania priorytetowe.
- Jacek
OK jasne.
pozdrawiam Jacek.
pozdrawiam Jacek.
-
witam
Logowanie z Google Chrome działa prawidłowo, natomiast jest problem z Safari ,nie da się "wysyłany formularz był nieprawidłowy"
Ma ktoś pomysł ?
Logowanie z Google Chrome działa prawidłowo, natomiast jest problem z Safari ,nie da się "wysyłany formularz był nieprawidłowy"
Ma ktoś pomysł ?
- niveasoft
- Kontakt:
Safari mam tylko w iPhone
Tak jak pisałem w Firefox pomaga wyczyszczenie cache przeglądarki. Może znajdziesz podobną opcję.
U mnie jest w Safari ->Zaawansowane ->Dane witryn -> Usun dane witryn.
Można nawet wybrać usuniecie danych tylko wybranej witryny.
Tak jak pisałem w Firefox pomaga wyczyszczenie cache przeglądarki. Może znajdziesz podobną opcję.
U mnie jest w Safari ->Zaawansowane ->Dane witryn -> Usun dane witryn.
Można nawet wybrać usuniecie danych tylko wybranej witryny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Udało się , dzięki
-
Cześć! Nie udało mi się zalogować na stare konto więc sworzyłem nowe dopisując jedynkę do loginu
Wielokrotne próby odzyskania hasła (które oczywiście znałem) nic nie dało bo nigdy nie otrzymałem zwrotnego maila na konto pocztowe, oczywiście spam sprawdzałem. W międzyczasie zainstalowałem na czysto Windows 10 ale niczego to nie zmieniło. Nie wiem tylko czy posiadanie dwóch kont, w tym jednego nieaktywnego, jest w porządku. Jakby co, to te stare (Oldman) można wysłać w kosmos.
Wielokrotne próby odzyskania hasła (które oczywiście znałem) nic nie dało bo nigdy nie otrzymałem zwrotnego maila na konto pocztowe, oczywiście spam sprawdzałem. W międzyczasie zainstalowałem na czysto Windows 10 ale niczego to nie zmieniło. Nie wiem tylko czy posiadanie dwóch kont, w tym jednego nieaktywnego, jest w porządku. Jakby co, to te stare (Oldman) można wysłać w kosmos.