Logowanie poprawiono ;)

-poprawiono kolorowanie kodów
-dodano możliwość umieszczania filmów niemal z każdego źródła, w tym GoogleDrive
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
niveasoft
Posty: 1212
Rejestracja: 17 sie 2015, 12:13
Kontakt:

Logowanie poprawiono ;)

Post autor: niveasoft » 14 lut 2023, 18:02

Mam nadzieję, że teraz każdy się zaloguje.
Długo walczyłem z bazą bo poprzednia była na folder root a tu jest w podfolderze i jeszcze wskazywała na inny serwer.
Chociaż loginy oraz hasła powinny wrócić to teraz można nawet przywrócić sobie hasło funkcją "Zapomniałem hasła" :D To sprawdziłem.
Mogło zniknąć kilka postów - przepraszam ;) ale więcej już chyba grzebać tu nie będę.

Zauważyłem, że Firefox potrafi się upierać i czasem warto go wyczyścić ->Settings->Privacy & Security ->Clear data
...albo spróbować użyć innej przeglądarki.
Awatar użytkownika
Jacek
Posty: 384
Rejestracja: 25 kwie 2016, 19:14

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: Jacek » 15 lut 2023, 19:40

Uff... udało się :D .
pozdrawiam Jacek.
Awatar użytkownika
niveasoft
Posty: 1212
Rejestracja: 17 sie 2015, 12:13
Kontakt:

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: niveasoft » 15 lut 2023, 19:51

W naszym fachu nima strachu :P
Tak się musiałem wgryźć w te bazy danych, że taraz bym mógł dawać lekcje.
Mam plan poprawić w tych kolorowanych kodach tę funkcję "Zaznacz wszystko" i Kopiuj wszytko", ale chwile musi poczekać bo mam inne zadania priorytetowe.
Awatar użytkownika
Jacek
Posty: 384
Rejestracja: 25 kwie 2016, 19:14

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: Jacek » 16 lut 2023, 8:30

OK jasne.
pozdrawiam Jacek.
marekszy
Posty: 99
Rejestracja: 20 lis 2016, 20:21

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: marekszy » 26 lut 2023, 20:29

witam
Logowanie z Google Chrome działa prawidłowo, natomiast jest problem z Safari ,nie da się "wysyłany formularz był nieprawidłowy"
Ma ktoś pomysł ?
Awatar użytkownika
niveasoft
Posty: 1212
Rejestracja: 17 sie 2015, 12:13
Kontakt:

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: niveasoft » 26 lut 2023, 20:38

Safari mam tylko w iPhone :D
Tak jak pisałem w Firefox pomaga wyczyszczenie cache przeglądarki. Może znajdziesz podobną opcję.
U mnie jest w Safari ->Zaawansowane ->Dane witryn -> Usun dane witryn.
Można nawet wybrać usuniecie danych tylko wybranej witryny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
marekszy
Posty: 99
Rejestracja: 20 lis 2016, 20:21

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: marekszy » 26 lut 2023, 21:26

Udało się , dzięki 👍
Oldman1
Posty: 3
Rejestracja: 18 maja 2023, 11:28

Re: Logowanie poprawiono ;)

Post autor: Oldman1 » 18 maja 2023, 14:00

Cześć! Nie udało mi się zalogować na stare konto więc sworzyłem nowe dopisując jedynkę do loginu :lol:
Wielokrotne próby odzyskania hasła (które oczywiście znałem) nic nie dało bo nigdy nie otrzymałem zwrotnego maila na konto pocztowe, oczywiście spam sprawdzałem. W międzyczasie zainstalowałem na czysto Windows 10 ale niczego to nie zmieniło. Nie wiem tylko czy posiadanie dwóch kont, w tym jednego nieaktywnego, jest w porządku. Jakby co, to te stare (Oldman) można wysłać w kosmos.
ODPOWIEDZ